улица „Цар Освободител“ 98, 4400 Пазарџик, Бугарска Мапаулица „Ягода“ 7, 4401 Пазарджик, Бугарска Мапа
улица „Яков Матакиев“ 1, 4400 Пазарджик, Бугарска МапаУлица, Градиште, Србија Мапа
улуца 14. октобра, Јасика, Србија МапаУлцињ, Црна Гора Мапа
Умбрија, Италија МапаУметский, Тамбовска област, Русија Мапа
Умка, Србија МапаУмчари, Србија Мапа
Универзитет Сапијенца, Viale Piero Gobetti, 00185 Roma, Италија МапаУнутрашња Монголија, Кина Мапа
Унутрашња Стамбол капија, Београд, Србија МапаУранополис, Грчка Мапа
Ури, Швајцарска МапаУровци, Србија Мапа
Уроша Стојшића, Шуљам, Србија МапаУсије, Србија Мапа
Уска, Пачир 24342, Србија МапаУстаничка 10, Београд, Србија Мапа
Устаничка, Баћоглава, Србија МапаУстаничка, Бабушница, Србија Мапа
Устаничка, Барич, Србија МапаУстаничка, Београд, Србија Мапа
Устаничка, Велика Плана, Србија МапаУстаничка, Дљин, Србија Мапа
Устаничка, Кочане, Србија МапаУстаничка, Медвеђа, Србија Мапа
Усть-Майский улус, Саха (Јукатија), Русија МапаУстюженский район, Вологдска област, Русија Мапа
Утена, Литванија МапаУче Зековића, Крчедин, Србија Мапа
Учитеља Љубе, Послон, Србија МапаУчитеља Спиридона, Ниш 18106, Србија Мапа
Учитељска, Калуђерица 11000, Србија МапаУшће, Србија Мапа
Фјер, Албанија МапаФаро, Португалија Мапа
Фејеш Кларе, Руско Село, Србија МапаФедерација Босне и Херцеговине, Босна и Херцеговина Мапа
Фекетић, Србија МапаФелбах, Немачка Мапа
Ферара, Италија МапаФеренц Фехер, Трг Фехер Ференца, Нови Сад, Србија Мапа
Ферл, Немачка МапаФехер, Мађарска Мапа
Фечабун 67210, Тајланд МапаФечабун 67220, Тајланд Мапа
Фечабун, Тајланд МапаФилипа Вишњића 53, Požarevac, Србија Мапа
Филипа Вишњића, Požarevac, Србија МапаФилипа Вишњића, Баточина, Србија Мапа
Филипа Кљајића 30, Ваљево, Србија МапаФилипа Филиповића, Велика Плана, Србија Мапа
Филипини МапаФинмарк, Норвешка Мапа
Финска МапаФиренца, Италија Мапа
Фляндрыя, Белгија МапаФогельсберг, Немачка Мапа
Форли-Чезена, Италија МапаФоча, Босна и Херцеговина Мапа
Фочанска, Суботица 24107, Србија МапаФранкфурт на Мајни, Немачка Мапа
Француска МапаФранцуска Колонија, Краљево, Србија Мапа
Француска, Београд, Србија МапаФранцуска, Рековац, Србија Мапа
Фредериксберг, Данска МапаФрушкогорска 69, Свилош, Србија Мапа
Фрушкогорска 89, Манђелос, Србија МапаФрушкогорска, Голубинци 22308, Србија Мапа
Фрушкогорска, Гргуревци, Србија МапаФрушкогорска, Ириг, Србија Мапа
Фрушкогорска, Крушедол Прњавор, Србија МапаФрушкогорска, Манђелос 324350, Србија Мапа
Фрушкогорска, Манђелос 324355, Србија МапаФрушкогорска, Манђелос 324360, Србија Мапа
Фрушкогорска, Манђелос, Србија МапаФрушкогорска, Нови Сланкамен, Србија Мапа